Sagt om mig

{

Vi sitter på terrassen på semestern och pratar om hur vi faktiskt sitter här och njuter pga av dig. Att Du är den stora anledningen till att vi är inne på vårt 7:de år som ett otroligt lyckligt och faktiskt ibland nyförälskad par.

Du är den som dragit ur oss tankar, frågor, funderingar och sanningar. Du är den som fått oss att tänka klart, inte bara för varandra utan även om oss själva. Du är den som vi tackar från djupet av våra hjärtan att du fanns där för oss och för var och en, för att kunna gå vidare och idag ha den mest underbara son av alla. Att vi idag har en kärleksfull relation med dottern, att vi idag är en fantastisk familj med drömmar och förhoppningar om framtiden.

Vi har bara dig att tacka. För allt och lite till! Du är och kommer alltid vara vår psykLisa!!

(Par, båda runt 35 år)

{

Tack!
Tack för ditt sätt att jobba
Tack för att du för min talan ibland inlindat i dina ord
Tack för att du ger mig klarhet
Som ett suddigt foto, där skärpan blev rätt inställd och bilden tydlig och skarp.
Tack för att du öppnade hans ögon.
Tack för att du ser mig

(Kvinna, 39 år)

{

Tack för att du ger oss möjligheten att få gå till dig med vår familjeterapi och för att alltid tar oss på allvar, men mer värme och engagemang som en vän -snarare än det stela förhållandet mellan klienten och psykologen – som kan och vet allt och är platonisk och som man aldrig känner sig trygg med.

Du kan ha en närvaro med dina klienter, som ger trygghet som liknar vänskap, och det är få personer inom din yrkesgrupp som klarar av. Jag förstår dock att det är svårt, för du får säkerligen höra väldigt mycket saker och vissa av dem är också säkerligen förfärande att höra och svåra att skaka av sig. Med det gör det till en ännu större bedrift av dig, som kan ha den utåtriktade och varma personligheten mot oss klienter.

Så, med det vill jag alltså säga att även om jag vet att det handlar om att du gör ditt jobb och att med det kommer din roll fram olika beroende på vem du träffar och av vilken anledning – Så är du ändå alltid fantastisk i de möten du har med mig och/ eller oss. Så ta till dig det Lisa, att du är en förebild inom din klass.

(Kvinna, 45 år)

{

Hej Lisa! Jag blev så glad att se dig idag! Jag har sagt det förut men blev påmind om vilken fantastisk person du är och hur mkt du betytt för mig och oss genom åren. Din proffessionalitet och ditt varma hjärta ska du vara stolt över!

(Kvinna, 43 år, när vi möttes på våra barns fotbollsmatch)

{

Fy satan så empowered jag känner mig efter vårt samtal! Tack!

(Kvinna, 38 år)

{

Du är så grymt bra, Lisa. Så glad att vi fann dig. Forever in love with you.

(Par, båda runt 55 år)

{

Mina samtal med dig har inte känts som terapi, även om det varit det i grunden. Det har känts som nått annat. Samtal med en vän.

Jag såg att du blev berörd av mina ord angående min stolthet över mig själv i vart jag känner att jag landat nu. I harmonin. Jag har sett det tidigare.

Där har du din främsta styrka. Du jobbar inte bara. Du är närvarande och ”på plats” på ett sätt som dom flesta i din roll inte är. I alla fall inte de jag tidigare träffat. Du minns saker. Fragment. Du är engagerad. Trygg. Emotionell. Såklart förstår jag att du har anteckningar. Men det märks inte. Det är det fina.

Jag är så tacksam för att det var ditt namn som dök upp i den där sökningen på Google, en desperat kväll på landet. Och att det var du som svarade på mailet från killen som hade ”ett getingbo” mellan öronen.

(Man, 36 år)

{

Kan inte tacka dig tillräckligt för verktygen och allt det stöd jag fått från dig. Just nu har jag allt jag någonsin kunnat drömma om. Lever det liv jag alltid velat. Tack så otroligt mycket!

(Man, 29 år)

{

Tack snälla Lisa! Ditt stöd och din hjälp har varit sååå betydelsefull att det inte går att sätta rättvisa ord på det. Alla borde ha en Lisa i sitt liv, då hade världen varit betydligt mer välmående.

(Kvinna, 43 år)

{

Du får mig att tänka bra tankar och jag känner mig starkare när vi samtalat även fast det kanske inte verkar så i själva mötet.

Känns väldigt bra att prata med dig och uppskattar verkligen våra samtal.

Tack Lisa, du är en stjärna.

(Man, 55 år)

Lisa Svarén     0703 97 47 27     lisa@lisasvaren.se

Lisa Svarén  0703 97 47 27 lisa@lisasvaren.se